Pizza.nu - JavaScript inaktiverat

För att kunna använda Pizza.nu (http://pizza.nu/) med alla dess funktioner måste du aktivera JavaScript i din webbläsare.

När du har gjort det klickar du här för att komma tillbaka till http://pizza.nu/.

Pizza i Västerås

Letar du efter din favoritrestaurang eller pizzeria i Västerås har du kommit rätt! På Onlinepizza.se hittar du enkelt en pizzeria som du smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från till exempel Moe’s, Jojo’s eller Nya Emilios pizzeria kan du bland annat beställa hämtpizza, kebab och annan hämtmat tillsammans med dryck. Amerikansk panpizza kan beställas från Pizza Hut och Pizziahemkört Mexico har tacos och andra mexikanska rätter. Om du är sugen på hamburgare har Great Burger allt du kan önska.

Från Döner House Shawarma kan du beställa döner och falafel i många olika sorter och på Ceders restaurang har du ett libanesiskt kök med flertalet grillrätter. Sushi för hemleverans finns att tillgå från Yoheiya och när det gäller thaimat så kan du från Red Chili eller Gröna woken beställa asiatisk mat, kinesiskt, thai och wok. Är du sugen på annan mat finns även ett utbud pasta, grill och sallader från exempelvis Kvarterskrogen La Pizza eller Nya Portofino, som även har gyros. Pizza Expressen och la Gondola har a la carte rätter och annan god husmanskost, så gör ditt val och beställ nu!

OnlinePizza.se har 22 anslutna restauranger i Västerås med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Västerås

I Västerås finns 22 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Västerås:

 • 2014-09-06 Nya Pizza Expressen 5 Lör 6/9 kl 21:50. Supergod pizza o väldigt trevligt pixzabud.
 • 2014-06-05 Moe's pizzeria 5 We <3 Moe's! Maten var rejält varm den här gången. Hur dom lyckas med det har jag ingen aning om. Men bra jobbat är det i alla fall. Kommer vara en trogen kund för våra pizza behov i en lång tid framöver varje gång vi känner oss lite lata. :) Moe's är alltid första valet när det är möjligt, har t.o.m väntat en timme extra än att beställa från rivalerna bara för att jag vet att Moe's gör sitt yttersta för att se till att man har en bra stund i soffan, med flickvännen eller vad du nu gör. Tycker antalet bra betyg för resturangen säger sig självt, beställ och njut! Mvh Kund.
 • 2014-10-18 Nya Emilios pizzeria 4 Fick bara en bearnaisesås (skulle varit två)
 • 2014-06-04 Moe's pizzeria 5 Snabba leveranser och maten är bäst i stan..
 • 2014-06-21 Nya Emilios pizzeria 5 Goda pizzor. Tack!
pizza.nu
Hitta mat
 • 1
  Välj stad
 • 2
  Välj pizzeria
 • 3
  Välj mat
 • 4
  Beställ

Restauranger i Västerås

22 restauranger i Västerås. Till startsidan.

Premiumrestauranger

Specialrestauranger

Ordinarie restauranger

Demorestaurang - skicka en testbeställning

Kontakta oss  |  Vanliga frågor  |  Logga in © 2005-2014 Pizza.nu

A Delivery Hero Company