Pizza.nu - JavaScript inaktiverat

För att kunna använda Pizza.nu (http://pizza.nu/) med alla dess funktioner måste du aktivera JavaScript i din webbläsare.

När du har gjort det klickar du här för att komma tillbaka till http://pizza.nu/.

Pizza i Göteborg

Om du letar efter utsökt mat att beställa hem från en restaurang eller pizzeria i Göteborg så har du definitivt kommit rätt! På OnlinePizza.se kan du snabbt och enkelt beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away. Du kan bland annat beställa hämtpizza, hamburgare, kebab, och annan hämtmat tillsammans med dryck från exempelvis Sannegårdens eller Victoria Pizzeria. Det finns fler restauranger med utkörning på Hisingen som exempelvis Pizzeria Titanic. För de som gillar amerikansk stil på sin ost och botten har Pizza Hut i Göteborg har ett stort utbud panpizza.

Söker du asiatisk och kinesisk mat finns ett brett urval kinamat och thaimat i stan. I menyn från Axel thai hittar du säkert vad du söker eller hos Pizzeria hemkört och thaimat som har en stor meny wok och thairätter. Det finns även ett stort utbud sushi för hemkörning i Göteborg, från bland annat Kyoto sushibar. Även indiskt går att beställa för utkörning från till exempel Indisk restaurang Taj mahal som med sitt indiska kök erbjuder flertalet curry och kycklingrätter.

Från MAX hamburgare i Göteborg kan du beställa alla hamburgare du kan tänka dig. Är du sugen på italiensk mat eller grillat finns pasta, grill och sallader hos exempelvis Nancy Corner pizzeria. Nu är det upp till dig att välja om det blir thaimat eller hemkörning från pizzeria. OnlinePizza.se har 142 anslutna restauranger i Göteborg med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restaurang du önskar, så gör ditt val och beställ nu!

Pizzerior med hemkörning i Göteborg

I Göteborg finns 142 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Göteborg:

 • 2016-01-16 Alissa pizzeria 5 Mycket bra pizzor, i vanlig ordning. :)
 • 2015-12-19 Alissa pizzeria 5 Kanonfina pizzor! Rikligt med kebabkött på pizzorna. Allt gick smidigt och mycket trevlig chaufför. Beställt här många gånger förut och blir alltid nöjd. Tack!
 • 2016-02-24 Axel thai 5 Bästa thaimaten i stan!
 • 2016-04-24 Alissa pizzeria 5 Trevlig chaffis, riktigt goda pizzor och såser! Ha de så gott
 • 2016-05-02 Backa pizza 5 Detta var en av de pizzor som jag tyckte var kanon god! piripiri vid sidan om och extra med kronärtskocka mums du kan bara öppna pizzan och ta så mkt piripiri du vill den här kan ni döpa efter mig;-)
pizza.nu
Hitta mat
 • 1
  Välj stad
 • 2
  Välj pizzeria
 • 3
  Välj mat
 • 4
  Beställ

Restauranger i Göteborg

142 restauranger i Göteborg. Till startsidan.

Premiumrestauranger

Specialrestauranger

Ordinarie restauranger

Restauranger utan utkörning

Demorestaurang - skicka en testbeställning

Kontakta oss  |  Vanliga frågor  |  Logga in © 2005-2016 Pizza.nu

A Delivery Hero Company