Pizza.nu - JavaScript inaktiverat

För att kunna använda Pizza.nu (http://pizza.nu/) med alla dess funktioner måste du aktivera JavaScript i din webbläsare.

När du har gjort det klickar du här för att komma tillbaka till http://pizza.nu/.

Pizza i Karlstad

I Karlstad hittar du din favoritrestaurang eller pizzeria som du på Onlinepizza.se smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från till exempel Kvarnens eller Kroppkärrs pizzeria kan du bland annat beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Om du är riktigt sugen på hamburgare så har Mama Rosa eller MAX mycket att erbjuda. Norrstrands pizzeria har rätter som piroger, panpizza och quornpizza för vegetarianer, och på Orrholmens kan du beställa nachorätter.

Amerikansk pizza och gyros hittar du hos Italiana pizzeria som även har många salladsrätter samt hos Nya Flamingo som har ett stort utbud kebabrätter. Vedugnspizza finns hos Restaurang Ciao ciao där du får pizzan direkt ur vedugnen. För asiatisk mat så har Happy Kitchen all sushi du kan önska dig och hos Tom Yam hittar du thaimat och wok. Det finns även ett utbud av pasta, grill och sallader från till exempel Pizzeria Färjestad eller Lyckans. Om du gillar kolgrillat så har Nawros eller Nawroz ett stort utbud grillrätter med kött och kyckling. Se även till att titta efter a la carte och husmanskost om något där faller dig i smaken!

OnlinePizza.se har 29 anslutna restauranger i Karlstad med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Karlstad

I Karlstad finns 29 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Karlstad:

 • 2015-12-13 Happy Kitchen 4 blev förvånad när jag fick 2 lådor med bara olika småbitar av fisk, musslor och liknande, inget ris. kanske var det för att jag beställde hemkörning så sent?? fick ställa mig och koka avoriris för att kunna bygga ihop sushin före middagen....
 • 2015-10-30 Happy Kitchen 5 Tog 1,45 timme för maten. Vilket dem borde varna för innan.
 • 2015-10-27 Happy Kitchen 5 280 tecken...
 • 2016-02-05 Italiana pizzeria 5 Jätte goda pizzor och de var varma vid leverans! kanon!
 • 2015-12-11 91:ans turkiska kök 5 Testade deras kycklingrulle och den var riktigt jädra go! Såklart samma kyckling som de har till kycklingspetten, riktigt gött! Kebabsåsen var riktigt bra också. Blir nog att testa stark nästa gång.
pizza.nu
Hitta mat
 • 1
  Välj stad
 • 2
  Välj pizzeria
 • 3
  Välj mat
 • 4
  Beställ

Restauranger i Karlstad

29 restauranger i Karlstad. Till startsidan.

Premiumrestauranger

Specialrestauranger

Ordinarie restauranger

Restauranger utan utkörning

Demorestaurang - skicka en testbeställning

Kontakta oss  |  Vanliga frågor  |  Logga in © 2005-2016 Pizza.nu

A Delivery Hero Company