Pizza.nu - JavaScript inaktiverat

För att kunna använda Pizza.nu (http://pizza.nu/) med alla dess funktioner måste du aktivera JavaScript i din webbläsare.

När du har gjort det klickar du här för att komma tillbaka till http://pizza.nu/.

Pizza i Uppsala

I Uppsala finns ett stort urval restauranger och pizzerior för dig som är hungrig och sugen på att beställa hem mat. På Onlinepizza.se hittar du enkelt en restaurang eller pizzeria nära dig som du smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från Pizzeria Shima eller Sportpizza kan du beställa hämtpizza, kebab och annan hämtmat tillsammans med dryck. Om du hellre vill ha hamburgare finns detta för hemleverans från Cowboys eller Pizzeria Silvana.

Letar du efter asiatisk mat som kinamat eller thaimat ska du beställa från Food Court gamla Uppsala som har ett stort utbud wok, thai, sushi och kinesiskt för hemkörning. Du hittar även asiatiskt hos Hanamasa Sushi. Om du har blivit akut gottesugen går det utmärkt att beställa chips, snacks och godis från ett stort urval hos Miami Slice. Passa även på att kolla vad Soulfood Steakhouse har på sin stora meny husmanskost, grillrätter och annat grillat gott. Du hittar även pasta, grill och sallader för utkörning på menyn hos Annas mat och pizza samt från American Take Away som har en stor a la carte meny.

OnlinePizza.se har 29 anslutna restauranger i Uppsala med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restaurang du önskar. Blir det thaimat, en pizza med hemkörning från Studenternas, en gyros från Kåbo pizzeria, eller hamburgare från Flöjtens? Det avgör du, så bara att bestämma vad du är mest sugen på att beställa och sedan vänta på att det ringer på dörren!

Pizzerior med hemkörning i Uppsala

I Uppsala finns 29 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Uppsala:

 • 2015-09-02 American Fried Chicken 5 Kycklingen var riktigt god och ostdippen var klockren till pommes!
 • 2015-09-29 American Fried Chicken 5 AFC precis som grannen American takeaway infgår i kategorin dyrare mat på onlinepizza i Uppsala. Men i denna kategori skulle jag säga att det är från denna lokal du får mest valuta för pengarna och högsta kvalitet på maten (och då har jag testat majoriteten ett flertal ggr).
 • 2016-02-02 American Take Away 4 God pizza rykande varm ! trevligt bud, god sallad tror ja fick fel Bearnaisesås (tror inte den va stark) men det gör inget för den jag fick var god!
 • 2015-09-02 American Fried Chicken 5 Kom innan utsatt tid. Jättetrevlig man som levererade. Maten var jättegod och fick väldigt mycket mat särskilt om man tänker på priset. Kycklingen var perfekt då den inte var särskilt flottig, såserna till var också väldigt goda. Kommer definitivt beställa igen!
 • 2015-09-19 American Fried Chicken 5 Supersnabb utkörning, riktigt god mat och lätt en av stans bästa pommes!
pizza.nu
Hitta mat
 • 1
  Välj stad
 • 2
  Välj pizzeria
 • 3
  Välj mat
 • 4
  Beställ

Restauranger i Uppsala

29 restauranger i Uppsala. Till startsidan.

Premiumrestauranger

Specialrestauranger

Ordinarie restauranger

Demorestaurang - skicka en testbeställning

Kontakta oss  |  Vanliga frågor  |  Logga in © 2005-2016 Pizza.nu

A Delivery Hero Company